Perkembangan Semasa


Salam, selamat bertemu kembali kepada semua pembaca dan penderma budiman sekalian. Semalam, bermula pemasangan bingkai tingkap bawah dan tingkap atas, nampaknya ada sedikit kesilapan yang mesti diperbetulkan oleh kontraktor. Tingkap bawah dan atas semestinya pada jajaran yang sama tepat nanti siap nampa tak selaras… hari ini kontraktor kena bukak dan pasang balik..

Kerja bumbung sudahpun bermula, sekarang dalam proses penyediaan lukisan kerja.. lukisan ini dapat memastikan sebarang masalah semasa pembinaan dan semasa pemasangan kelak. Lukisan ini juga hendaklah memastikan semua detail dimasukkan termasuk detail bangunan dalam segi kelebaran siap bina untuk memastikan bumbung yang dibina kelak sepadan dengan keluasan sebenar siap bina bangunan.

Pembelian bahan dalam proses kerana difahamkan pihak kontraktor telahpun mendapat dana yang disumbangkan oleh penderma senyap.

Alhamdulillah.. syukur juga petemuan dengan Pengarah UPEN Negeri Selangor berjalan lancar dan ada kes yang kuat untuk diselesaikan dengan segera.. bagi mereka masa 3 minggu lagi.

Selebihnya… kami berdoa agar segalanya dipermudahkan Allah. moga surau ini dapat digunakan bermulanya Ramadhan 1433 tahun ini… Aminnn

Wassalam.. jumpa lagi

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: