Kerja Pemasangan Genting Bumbung Bermula


Salam sejahtera kepada semua pembaca..

Maklumat ringkas.. semalam dan dua hari lepas, pemasangan genting bumbung bermula dan dijangkakan sekitar 2 minggu lagi, pemasangan bumbung dapat disempurnakan sepenuhnya. Kerja-kerja pamasangan pagar juga akan dimulakan dalam beberapa hari lagi, kerja mengukur dan menandakan jajaran sedang dijalankan. Penderma dari seorang kontraktor telah mendermakan keseluruhan kerja-kerja pagar dan kerja-kerja pemasangan akan disempurnakan oleh kontraktor itu sendiri.

Untuk peralatan bilik air dan wudhuk, seorang penderma telah mengamanahkan keseluruhan keperluan tersebut akan dibiayai oleh beliau.

Kami juga telah membuka penyertaan derma untuk keperluan barangan elektrik seperti kipas, lampu dan apa saja keperluan untuk surau. Sila berhubung dengan pengerusi dan dapatkan kos untuk setiap keperluan tersebut. Kami menerima wang bukan barangan untuk mengelakkan ketidak seragaman peralatan surau dan untuk memudahkan kerja penyelenggaraan kelak.

Terima kasih dan jazakallah kepada semua penderma budiman. Allah sahaja yang bisa membalas budi dan jariah kalian. kami hanya mampu berdoa agar sumbangan tuan-puan akan diterima sebagai amal jariah oleh Allah dan moga dibalas syurga diakhirat kelak.

Amin.

Salam jariah, salam akhirat

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: